Storksak Luiertassen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Storksak is ontworpen door een brits duo wat een modebewust maar ook erg exclusief en functioneel luiertassen merk op de markt wilde brengen gericht op moderne ouders. De focus ligt bij dit merk op functionaliteit, kwaliteit en een superieure stijl van de luiertassen.

Geschikt voor dagelijks gebruik, met of zonder kinderen
De Storksak verzorgingstassen kunnen dagelijks gebruikt worden, of u nu wel of geen kinderen heeft. De modellen variëren van hip en chique tot praktische schoudertassen. De tassen zien er per definitie niet direct uit als een luiertas, maar zijn ontworpen als mooie damestas, sporttas of weekendtas zodat u de tas langer kunt gebruiken en ook voor andere doeleinden in kan zetten. De mannelijke varianten van de Storksak verzorgingstassen zijn tevens ontworpen als laptoptas. De praktische eigenschappen van een verzorgingstas zijn echter wel daarin meegenomen. Hierbij valt te denken aan extra zakjes aan de binnenzijde om accessoires in op te slaan, of extra vakjes speciaal ontworpen voor de fles. De Storksak verzorgingstassen worden geleverd inclusief verzorgingsmatje en thermo geïsoleerde flessenhouder. Omdat het verzorgingsmatje van tijdelijke aard is, wordt deze er los bijgeleverd.

Duurzaam en stijlvol
De Storksak luiertassen zijn gemaakt van fijne materialen zoals, leder en hardware, geselecteerd om hun duurzaamheid en stijl. Ook heeft Storksak rekening gehouden met het materiaal aan de binnenzijde van luiertassen, deze kunnen namelijk makkelijk gereinigd worden. Veel ouders en met name ook celebritys zijn enthousiast over Storksak verzorgingstassen en gebruiken de tassen dagelijks.

Copyright © 2012 Binky Inc. Alle rechten voorbehouden