Mia Bossi is een merk wat afkomstig is uit de USA, Californie. Mia Bossi heeft een geheel nieuwe lijn opgezet met vernieuwde luiertassen, zonder verlies van functionaliteit. De stedelijke mama’s kunnen met de verzorgingstassen van Mia Bossi zeer stijlvol en trendy op pad. Het debuut van Mia Bossi was in augustus 2005. Zij hebben vanaf die tijd geprobeerd het moederschap te combineren met mode en hebben een geheel nieuwe “Hot Mama” stijl gecreëerd.

High Fashion
De visie van hoge kwaliteit en “high fashion” is een samenwerking van drie retailers en ontwerpers. De input van deze mensen en de inbreng van hun stijl en gevoel, heeft geleid tot Mia Bossi. Op deze manier is er iets aantrekkelijks gecreëerd voor iedere moeder. De ontwerpers van Mia Bossi hadden genoeg van het zien van dezelfde type luiertassen en waren vastbesloten iets te ontwerpen waar mama’s zich modieus bij voelen. De unieke lijn van Mia Bossi is niet alleen ontwikkeld om de verzorgingsproducten van baby’s in te vervoeren, maar kan nog lang gebruikt worden na de eerste stapjes die de baby zet. Alle tassen van Mia Bossi doen daarom ook dienst als trendy damestas. De moderne moeder blijft daarbij ook hip in de stad of op kantoor.

IItaliaanse stoffen en leder
De handgemaakte tassen van Mia Bossi zijn gemaakt van de beste kwaliteit Italiaanse stoffen en leder, afgewerkt met exotische metalenhardware en soepele lederen riemen.
Copyright © 2012 Binky Inc. Alle rechten voorbehouden