Magic Stroller Bag Glam Stars

Magic Stroller Bag Glam Stars

Beschikbaarheid:
Op voorraad

Snel overzicht

De Magic Stroller Bag Glam Stars is een unieke luiertas met een hippe print. Deze luiertas is dan ook zeer populair in met name Frankrijk.

Normaal:  95,95

Nu:  76,75

Incl. 19% Btw.

Gratis verzending

Het is tijdelijk niet mogelijk om iets te bestellen bij onze webshop. Onze excuses voor het ongemak.

Onze pluspunten

Levering binnen 24uur

Veilig betaalsysteem

14 dagen retourrecht

 

Over de Magic Stroller Bag Glam Stars

De Glam Stars is een zeer gewilde tas in Frankrijk. Deze unieke tas is voorzien van een grijze tint, met daarop een zwart sterretjes patroon en gemaakt van dikke nylon.
De Magic Stroller Glam Stars wordt geleverd, inclusief bijpassend verzorgingsmatje en thermo geïsoleerde flessenhouder. De binnenzijde van de tas is voorzien van vijf elastische opbergvakken en één extra opbergvak wat afgesloten kan worden door middel van een rits, om uw waardevolle spulletjes in op te bergen. Daarnaast bevind zich aan de binnenzijde een karabijnhaak, om uw sleutels aan te bevestigen. Zo kunt u deze nooit verliezen en hoeft u nooit meer lang te zoeken in uw tas. Daarnaast biedt de Magic Stoller Bag Glam Stars voldoende ruimte om een laptop mee te vervoeren.
Evenals de andere luiertassen uit de Magic Stroller Bag collectie, kan ook deze tas gemakkelijk bevestigd worden aan een kinderwagen. Zowel via de grote ogen, of middels de korte hengels. Deze korte hengels kunnen tevens gebruikt worden, wanneer u de Glam Stars als handtas wilt gebruiken.
Kortom, deze luiertas is van alle gemakken voorzien, waaronder een hippe print. Een uniek exemplaar!
Copyright © 2012 Binky Inc. Alle rechten voorbehouden