Magic Stoller Bag Multi Pocket Boy

Magic Stoller Bag Multi Pocket Boy

Beschikbaarheid:
Op voorraad

Snel overzicht

De Magic Stroller Bag Multi Pocket is zeer handig voor op reis. De multi pocket wordt gemakkelijk opgevouwen waardoor het prima in een koffer of handbagage past.

Normaal:  44,95

Nu:  35,95

Incl. 19% Btw.

Gratis verzending

Het is tijdelijk niet mogelijk om iets te bestellen bij onze webshop. Onze excuses voor het ongemak.

Onze pluspunten

Levering binnen 24uur

Veilig betaalsysteem

14 dagen retourrecht

 

Over de Magic Stoller Bag Multi Pocket Boy

Deze multi functionele Muli Pocket is speciaal ontwikkeld om al uw spulletjes binnen handbereik te houden als u er met de kinderwagen op uit gaat. De Multi Pocket heeft een moderne vorm en is vriendelijk in gebruik. Daarnaast kunnen alle vakjes gesloten worden door middel van ritsen.
De Magic Stoller Bag Multi Pocket is gemaakt van lichtgewicht nylon en kan opgevouwen worden als klein zakje.
De Multi Pocket wordt ook wel een echte wereldreiziger genoemd omdat hij ideaal in gebruik is wanneer u gaat winkelen, naar het park of strand gaat of op reis bent.
Aan de buitenzijde van deze tas bevinden zich drie grote vakken welke afgesloten kunnen worden door een rits. Aan de binnenzijde van de Multi Pocket bevind zich eveneens een vak wat afgesloten kan worden door middel van een rits. Daarnaast is er een karabijnhaak aanwezig voor de sleutels en past er een laptop in. De Magic Stroller Bag Multi Pocket kan opgevouwen worden tot een klein zakje, waardoor het gemakkelijk in uw koffer of handbagage past. De Multi Pocket is tevens verkrijgbaar de kleuren; Girls, Grey en Black.
Copyright © 2012 Binky Inc. Alle rechten voorbehouden