Magic Stroller Bag is ontworpen in Frankrijk met als doel een praktische, maar ook magische tas op de markt te brengen met een origineel resultaat. De verzorgingstassen van Magic Stroller Bag dienen als tas voor de kinderwagen, verzorgingstas en luxe damestas.

Innoverend
Magic Stroller Bag heeft twee innoverende manieren gevonden om de verzorgingtassen gemakkelijk aan een kinderwagen te bevestigen. Dit maakt de luiertassen van Magic Stroller Bag tot universele tassen die bij en op elke kinderwagen zullen passen. Door de speciale ronde ogen die de tas heeft, kan de tas gemakkelijk bevestigd worden aan een kinderwagen of buggy. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen de handgreepjes aan de tas geklikt worden aan het handvat van uw kinderwagen. Wanneer u geen gebruik meer maakt van een kinderwagen, kunnen de luiertassen gebruikt worden als trendy damestas die u over uw schouder draagt.

Vele Mogelijkheden
De verzorgingstassen van Magic Stroller Bag zijn aan de binnenzijde uitgerust met een nylon voering. Hierdoor is deze eenvoudig te reinigen. De verzorgingstassen hebben meerdere opbergmogelijkheden welke gemakkelijk te bereiken zijn tijdens het wandelen. De tassen kunnen zowel door een rits als magneetjes gesloten worden, zodat zowel uw spulletjes als de verzorgingsspulletjes van uw baby veilig opgeborgen worden. De verzorgingstassen van Magic Stroller Bag worden geleverd inclusief verzorgingsmatje en thermo geïsoleerde flessenhouder. Beide accessoires worden los geleverd, wat betekent dat deze na de periode als luiertas gemakkelijk verwijderd kunnen worden uit de tas.

Copyright © 2012 Binky Inc. Alle rechten voorbehouden